Doorgaan naar hoofdcontent

Therapeuten, coaches en healersMet trots introduceren we onze deskundige 
coaches, healers en therapeuten.


Masja Ninck Blok
Coaching en Counseling
  • Wil je een gezondere leefstijl, en aan de slag met achterliggende factoren die je hierbij belemmeren?
  • Heb je een doel in je persoonlijke, sociale of beroepsmatige leven en wil je begeleiding om de gewenste resultaten te behalen?
  • Wil je meer bij je gevoel komen en leven vanuit je hart en intuïtie?
OF
  • Counseling bij angst- en/of stemmingsproblematiek
  • Eet- en verslavingsproblematiek
  • Verwerking van ingrijpende gebeurtenissen
Een coaching-/counselingtraject begint altijd met een intake. Dit is een kennismakingsgesprek van anderhalf uur. Hierin bespreken we waar je tegenaan loopt, welke doelen je wilt bereiken en wat ik hierin voor je kan betekenen.
Tijdens de sessies van anderhalf uur wordt gewerkt met verschillende westerse en oosterse werkvormen. Deze zet Masja intuïtief in aan de hand van wat zich aandient in een sessie en passend lijkt binnen het grotere plaatje. De sessies worden versterkt door het maken van thuiswerkopdrachten.  

Klik hier als je meer wilt weten over Masja en Coaching

Ramela Schulien
Yoga therapie (English speaking)


Heb je fysieke klachten? Zit je niet lekker in je vel? Yoga houdingen onder professionele begeleiding kunnen je helpen om weer terug in je kracht te komen.
Yoga betekent eenheid en harmonie en yogatherapie is dan ook een holistische therapie. Door ziektes of emotionele/psychische klachten is de balans in het lichaam, geest en ziel verstoort. Om deze balans weer te herstellen worden 5 basisprincipes uit de yoga gebruikt in de behandeling:
  • Lichaamsoefeningen (asanas)
  • Ademhalingstechnieken(pranayama)
  • Diepte ontspanning
  • Meditatie
Deze principes reinigen, harmoniseren en versterken de mens op alle niveaus (lichamelijk, energetisch, emotioneel en geestelijk). Door de yogatherapie kan de zelfgenezingskracht van lichaam en geest weer goed functioneren.

Monique van der Heijdt
Coaching en Healing
 Misschien ben je beland op een punt in je leven waar je niet wilt zijn, afgedwaald van je eigen pad en je wilt graag weer terug naar wie je eigenlijk bent.
Monique helpt je jouw eigenheid te hervinden. Ze helpt je met je zoektocht zodat je weer vol vertrouwen en energie het leven kunt leven dat jij graag wilt. Door je aura en energiehuishouding door healing weer in balans te brengen en, zeker zo belangrijk, door blokkades aan te pakken met coaching kan zij je weer de goede kant op helpen. 

Deze combinatie van energiewerk en bouwen aan je eigenheid en eigenwaarde is een mooie manier om je weer in je eigen kracht te zetten. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces, je doet het voor jezelf, maar je doet het niet alleen. Je krijgt hulp in de vorm van liefdevolle aandacht en ruimte om je eigen proces te volgen.

Klik 
hier als je meer wilt weten over Monique en Healing.


Nynke Sikkema
Core Energetica therapie


De toenemende complexiteit van ons werk en leven vraagt om bewustzijn. Bewustzijn op wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken. Jouw vraag is leidend.


Je lichaam is wijs en geeft veel aan. Met behulp van lichaamsgerichte oefeningen zoals beweging en ademhaling krijg je zicht op je blokkerende patronen. Vooral de patronen die je ervan weerhouden te genieten en het leven ten volle te leven vanuit je eigen waarheid. 

Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die gericht is op het vergroten van je zelfbewustzijn, het verdiepen van je gevoelens en de groei van je innerlijke kracht. Het kan in relatief korte tijd je vitaliteit en energie verhogen.


Klik hier als je meer wilt weten over Nynke en Core Energetica.

Populaire berichten van deze blog

Yoga Spot Zomeractie voor nieuwe leden

Yoga Spot Zomeractie

Yoga Spot biedt je de mogelijkheid om in juli en augustus tegen een zomers tarief kennis te maken met ons gevarieerde aanbod Yoga en Pilates lessen.
Bij Yoga Spot volg je lessen in een mooie, gezellige en frisse studio. Iedereen is welkom, van absolute beginner tot de meer ervaren yogi. Met maximaal 13 yogi's per les garanderen we je voldoende persoonlijke aandacht...  Wat wil je nog meer? Maak direct gebruik van deze zomeraanbieding!

Kom en ervaar toegankelijke yoga in een fijne omgeving,  in een schone studio, door professionele docenten.
Voorwaarden en aanmelden

Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Aanmelden via onderstaande link voor de "Summeryogacard". Alleen online te koop! 
Maximaal één kaart per persoon. De 10 lessen zijn geldig van 1 juli t/m 31 augustus. Daarna vervallen je lessen. 


Meld je vóóraf via onze website of MindBodyOnline app aan voor je les.
Tot 4 uur van tevoren kan je je afmelden voor een les. Je kan gebruik maken van a…

Interview Caterien over Loslaten

Deze maand interviewen we Caterien over het onderwerp "loslaten".

"Yoga betekent voor mij dat ik probeer in het moment te zijn, dus dat zijn niet alleen de momenten op de mat of wanneer ik op mijn meditatiekussentje zit."


Caterien Selen geeft bij Yoga Spot Yang-Yin yoga, mindfulness en meditatie workshops. Haar ervaring is dat yoga zowel lichamelijk als geestelijk een krachtig helende werking heeft. Wij zijn benieuwd hoe Caterien binnen haar drukke bestaan als moeder en lerares ook ruimte vindt om los te laten.

Welke manieren heb jij om te kunnen loslaten?
"Op dit moment komen er allerlei grote dingen samen in mijn leven. Ik ben bezig met plannen voor nieuwe workshops voor na de zomer. Ik ben mij aan het oriënteren op een verdiepende yoga opleiding, en ik ben met mijn gezin en andere mensen een eigen huis aan het bouwen in de Houthavens waarbij natuurlijk niets loopt zoals je dat van te voren bedenkt. En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik voor mijn werk bij ee…

Waardevolle tips om te ontspannen tijdens de vakantie

Waardevolle tips om direct te ontspannen tijdens de vakantieVakantie is een heerlijke periode. We hebben volop plannen gemaakt om er even tussenuit te gaan om helemaal te ontspannen en los te komen van de alle daagse beslommeringen. Voordat het zover is moet er nog veel gebeuren: Klussen wil je goed afronden, werk moet overgedragen worden en dan kan het eindelijk gebeuren.
Eénmaal op de vakantieplek aangekomen is ontspannen vaak lastiger dan je van te voren gedacht had. De onrust zit nog in je hoofd en in je lijf en gedachten over je werk gaan nog door je hoofd. We hebben zeker een paar dagen nodig om tot rust te komen. Door de hormonen en geleidingsstoffen in het zenuwstelsel is je lichaam nog in de actie stand. Pas als die uit je lijf zijn dan kan je echt ontspannen.
Wat helpt om tot rust te komen?1. Houd tijdens de eerste vakantie dagen je ritme van thuis aan; Sta op de gewone tijd op en ga op je gebruikelijke tijd naar bed. Als je op vakantie bent dan verlang je misschien naar uitsl…